(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vammaisten sosiaalityön itäiseen toimipisteeseen vakinaiseen virkaan.

Vammaistyön sosiaalityöntekijän asiakkaina on monella eri lailla vammaisia henkilöitä, joiden palveluntarvetta sosiaalityöntekijä selvittää. Sosiaalityöntekijä tekee myös päätöksiä vammaispalveluna myönnettävistä palveluista, kuten asumisesta, henkilökohtaisesta avusta, työ- ja päivätoiminnasta yms.

Työhön liittyy paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa, kuten sairaaloiden, kuntoutusyksiköiden, asumisyksiköiden ja toiminta- ja fysioterapeuttien kanssa. Työ on liikkuvaa, tapaamme asiakkaita useimmiten kotikäynneillä.

Toimipisteemme sijaitsee Vuosaaressa, samassa rakennuksessa kuin Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus ja perhekeskus. Yhteydet ovat hyvät, koska metroasema sijaitsee aivan vieressä. Työskentelemme monitoimitilassa, etätyöhön on mahdollisuus.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-811-19, (Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykyä toimia tiimissä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.