Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen toimeen 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan lastensuojelun Sijaishuollon asiakasohjauksen sosiaalityöhön.

Tehtäviisi kuuluu sijoitustoiminta sijaishuoltoon ja ostopalveluyksiköiden valvonta.
Työsi on mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ edellyttää sinulta valmiutta matkustamiseen.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Käytössämme on kannettavat tietokoneet ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Sijaishuollon asiakasohjauksessa työskentelee 5 sosiaalityöntekijää, 1 erityissosiaalityöntekijä, 2 sosiaaliohjaaja ja asiakasohjauksen päällikkö. Helsingin sijoituksen sosiaalityön yksikkö on Suomen suurin laitos- ja perhehoidon palveluiden tuottaja. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme.

Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukevat:
- psykologi ja toimistotyöntekijät

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Työkokemusta lastensuojelusta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254791
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki