(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja - ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme Lännen aikuissosiaalityön 2- tiimiin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.6.2019 alkaen.

Tiimissä työskentelee vakituisesti 3 sosiaalityöntekijää ja 7 sosiaaliohjaajaa. Tiimin työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Hopeatie 6. Tiimi palvelee asiakkaita, jotka ovat iältään yli 30- vuotiaita. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Lännen aikuissosiaalityön 1- tiimin kanssa. Lännessä on mahtavat työkaverit ja täällä viihdytään.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arvioiden ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojen kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen ja muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen sekä muu sosiaalityöhön kuuluva tuen tarpeen arviointi. Lisäksi sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu rakenteellinen sosiaalityö.

Tiimissämme sinulla on mahdollisuus päästä ideoimaan ja kehittämään 18.3.2019 alkanutta asiakkaaksi tulon uutta toimintamallia.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoammme monipuolisen ja haasteellisen työn, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa työtä ja säännöllisen työnohjauksen. Lisäksi tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa sekä monipuolista ammattiasi tukevaa koulutusta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-656-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Luemme eduksi


3207,10/kk