(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vammaisten sosiaalityöhön.

Sosiaalityöntekijän asiakkaina on monella eri lailla vammaisia henkilöitä, joiden palveluntarvetta sosiaalityöntekijä selvittää. Sosiaalityöntekijä tekee myös päätöksiä vammaispalveluista, kuten asumisesta, henkilökohtaisesta avusta, työ- ja päivätoiminnasta yms.
Työhön sisältyy paljon yhteistyötä eri ammattiryhmien ja yhteistyötahojen kanssa (sairaalat, kuntoutusyksiköt, asumisyksiköt, terapeutit). Työ on myös liikkuvaa, tapaamme asiakkaita useimmiten kotikäynneillä.

Toimipisteemme sijaitsee Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä. Työskentelemme monitoimitilassa, sosiaalityössä on myös mahdollisuus etätyöhön.

Työn aloittamisajankohta on 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Kuoreen tunnus 7-614-19.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kykyä toimia tiimissä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.