(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Etelän nuorten sosiaalityö 2 -tiimiin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.7.2019 alkaen.

Tiimissä työskentelee vakituisesti 8 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimin työtilat sijaitsevat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, osoitteessa Työpajankatu 14 A. Tiimin asiakkaat ovat 16-29-vuotiaita nuoria.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata nuorten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arvioiden ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely nuorten ja heidän verkostojensa kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen päätösten tekeminen sekä muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn kehittämiseen ja työnohjauksen. Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuetu ja ammattia tukeva koulutus ovat käytettävissä.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden mukaisen moniammatillisen työskentelyn.

Hakemukset ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus 7-593-19.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.