(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kallion lastensuojelun avohuoltoon vakinaiseen virkaan sosiaalityöntekijää 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelän lastensuojelun avohuollosta vastaa Kallion lastensuojelu, jossa on kaksi tiimiä ja yhteensä 14 työntekijää sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Tulevana kesänä joukkoomme liittyy myös ruotsinkielinen avohuollon tiimi.
Tiimeissämme on hyvä ilmapiiri ja paljon kokemusta. Työtä tukevat selkeät rakenteet. Teemme parityötä, joten et haastavissakaan tilanteissa työskentele yksin.

Avohuollon lastensuojelutyössä toimit asikkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä. Työtä määrittelee asiakassuunnitelma. Suunnittelet avohuollon tukitoimet, toteutat ne ja arvioit yhdessä asiaakiden kanssa. Tämän lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.
Avohuollon sosiaalityössä teet merkityksellistä sosiaalityötä, jossa sisältö on monipuolista ja haastavaa. Jos pidät pitkäjänteisestä työstä asiakkaiden kanssa, sinua kiinnostavat erilaisten ratkaisujen etsiminen ongelmakohdissa ja myös verkostoituminen, on tämä työ sinulle sopivaa.

Työn tukena on ulkopuolinen työnohjaus, kollegojen apu ja esimiehen säännöllinen konsultaatio. Tämän lisäksi viraston lakimiehet ovat käytettävissäsi.

Lastensuojelun avohuollon työssä sinulla on näköalapaikka yhteiskunnan ongelmakenttään ja mahdollisuus kehittyä sosiaalialan ammattilaiseksi.

Kaupunki tarjoaa monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut : työsuhdematkalipun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, työterveyshuollon ja joustavat työajat.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus -ja tiimityötaitoja, paineensietokykyä ja kykyä tekstin tuottamiseen.