(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tehtävän kuvaus


Tule meille Kallion lastensuojelun avohuollon tiimiin sosiaalityöntekijän kesäsijaiseksi ensi kesänä!

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä toimii asiakkaina olevien lasten lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja työskentely pohjautuu yhdessä perheen kanssa tehtyihin lasten asiakassuunnitelmiin. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lastensuojelun avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä perheiden kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa johtavan sosiaalityöntekijän ja työparin tukemana kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijaishuollon valmistelusta. Työ sisältää paljon verkostotyötä eri yhteistyötahojen kanssa.

Työryhmässämme on monipuolista ja pitkäaikaista lastensuojelun kokemusta ja asiantuntemusta sekä hyvä työilmapiiri. Tiimissä on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Asiakkaamme asuvat pääasiassa kantakaupungin, Ruoholahden, Ullanlinnan, Jätkäsaaren, Töölön, Lauttasaaren, Pasilan, Katajanokan ja Kruununhaan alueella.

Toimipisteemme sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.