(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalipäivystystiimiimme uutta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Tehtävä alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Päivystävä sosiaalityöntekijä arvioi ja antaa kiireellisen ja välttämättömän avun sekä tekee tarvittavat päätökset ja toimenpiteet. Tehtävät painottuvat perheiden lastensuojelutilanteiden, nuorten kriisitilanteiden sekä lähisuhdeväkivaltatilanteiden selvittämisiin, mutta välitöntä sosiaalityön tarpeen arviointia ja dokumentointia tehdään kaikkien ikäryhmien osalta.

Sosiaalipäivystykselle kuuluu valmiussuunnitelman mukaisesti suuronnettomuusvalmius yhdessä kriisipäivystyksen kanssa. Sosiaali- ja kriisipäivystys on yhdenvertainen turvallisuustoimija muiden toimijoiden, kuten poliisin ja pelastuslaitoksen kanssa. Keväällä 2019 valmistaudumme uuden hätäkeskusjärjestelmän (Erica) käyttöön ottoon ja sen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.
Työ on kolmivuorotyötä ja sitä tehdään pari- ja tiimityönä.

Jätä hakemus ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10 ,00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus 7-2317-18.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Helsingin kaupungin palvelujen tuntemuksen ja hyvän kielitaidon.