(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön eteläisen Helsingin alueelle.

Tiimissämme on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme kaikki työntekijät ovat pitkäaikaisia sosiaalialan ammattilaisia. Työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin meillä avautuu avoin virka 1.2.2019 lukien.

Suunnitelmallisessa sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu lastensuojelun tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta yhdessä työparin ja esimiehen kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja haasteista. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Kallion lastensuojelun toimipiste sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.