(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme vammaisten sosiaalityön läntiseen toimipisteeseen sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Tehtävä alkaa 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien ja päätösten tekemistä kehitysvammalain, vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain perusteella. Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen omaistensa ja yhteistyökumppanien kanssa. Kyseinen virka painottuu vammaispalvelulain mukaisiin tehtäviin.

Vammaisten sosiaalityön läntisessä toimipisteessä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, kuljetuspalvelun ja omaishoidon tuen sosiaaliohjaajia sekä toimistosihteereitä ja johtava sosiaalityöntekijä. Meitä on yhteensä 16 työntekijää. Työpaikkamme sijaitsee Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Tarjoamme oman työhuoneen, jossa työskennellä.

Työ on osittain liikkuvaa. Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Etätyön tekeminen on sovitusti mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Haemme innostunutta, vuorovaikutustaitoista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavat ja mukavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vammaistyöstä. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-2026-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


38,25 h/ viikko