(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön.

Itäkadun avohuollon lastensuojelun Kivikko 2 -tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimin kaikki työntekijät ovat pitkäaikaisia sosiaalialan ammattilaisia, joilla on sosiaalityöntekijän pätevyys. Yhden työntekijämme siirryttyä uusiin haasteisiin tiimissä on avoin virka. Palvelussuhde alkaa 1.1.2019.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta yhdessä työparin ja esimiehen kanssa. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa etkä pelkää haasteita. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Itäkeskuksessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1971-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3378,99 e/kk