(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijoituksen perhehoidon sosiaalityöhön. Palvelussuhde voi alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen aikainen lapsen vastuusosiaalityö ja työskentely lapsen vanhempien kanssa. Sijoitetun lapsen sijaisvanhemman vastuutyöntekijänä toimii sosiaaliohjaaja.

Työ on mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työ edellyttää matkustamista. Käytössämme on kannettavat tietokoneet ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Sijoituksen sosiaalityössä Helsingin kaupungilla toimii kahdeksan työryhmää, joista viisi perhehoidon ja kolme laitoshoidon tehtävissä. Jokaisessa työryhmässä on johtava sosiaalityöntekijä ja 5-7 sosiaalityöntekijää. Helsingin sijoituksen sosiaalityön jaos on Suomen suurin perhehoidon palveluiden tuottaja. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukee:
-neljä psykologia
-kaksi erityissosiaalityöntekijää
-kaksitoista sosiaaliohjaajaa ja johtava ohjaaja
-asiakasohjauksen sijoittajasosiaalityöntekijät
-toimistotyöntekijöitä

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme. Jokaisella tiimillä on oma ryhmätyönohjaus.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus "7-1921-18". Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kykyä pari- ja tiimityöhön sekä soveltuvuutta tehtävään.