(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tehtävän kuvaus


Tule mukaan lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme, jossa tuemme toisiamme ihmisinä ja ammattilaisina.

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen, Kivikon työryhmään 10.12.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.
Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa, Itäkadun perhekeskuksessa. Palvelualueemme on Itä-Helsingissä, alueina ovat Kivikko, Kurkimäki, Kontula, Mellunmäki ja Vesala. Perhekeskuksemme kokoaa samaan taloon lasten ja perheiden palveluja, ehkäisevistä palveluista erityispalveluihin.

Sosiaalityöntekijänä vastaat lapsen ja perheen tarvitsemien palvelujen ja tukitoimien tarpeen arvioimisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit vuorollasi päivystäjänä sekä annat neuvontaa ja ammatillista konsultaatiota. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittaessa kiireellisten toimenpiteiden hoitaminen. Lapsikeskeistä työotettamme tukee Helsingin lastensuojelussa käytössä oleva tuen tarpeen arviointimalli.

Yhteisölliseen tiimimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä osa-aikainen sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta. Itäkadun perhekeskuksessa asiakkaiden tapaamisia varten on viihtyisät ja valoisat tapaamishuoneet ja työntekijöille on oma taustatyötila. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus työntekijöiden tapaamisiin perheiden tarpeiden mukaan myös virka-ajan ulkopuolella.

Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää Sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin. Hyvinvointi työssä on meillä tärkeää ja panostamme siihen muun muassa pitämällä yhteisiä rentoutushetkiä.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Henkilöstöetuihin voit tutustua lähemmin: helsinkirekry.fi

Työ sopii sinulle, joka pidät intensiivisestä arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tehtävässä tarvitset kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.Luemme eduksi


Kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa, arviointityöstä ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.