(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön Kallion toimipisteeseen. Palvelussuhde alkaa 15.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Kalliossa toimii kaksi lastensuojelun avohuollon tiimiä, joissa kummassakin 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärät vaihtelevat 30 ja 40 välillä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä työparin kanssa.

Monipuolinen tehtäväkenttä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Jos pidät pitkäjänteisestä työskentelystä asiakasperheiden kanssa, et pelkää haasteita ja sinulla on aitoa kiinnostusta tehdä työtä lasten ja nuorten kanssa, tehtävä sopii sinulle. Etsit ratkaisuja ja teet työtä myös verkostojen kanssa.

Ulkopuolinen työnohjaus on järjestetty ja sinulla on esimiehen ja tiimin tuki. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Tarjoamme myös työajan joustoja avuksi sovittaa yhteen vapaa-aika, perhe-elämä ja työ.

Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtävät sisältävät avohuollon tukitoimien suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Hakuaikaa jatkettu. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.