(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Malmin lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 5.11.2018 lukien.

Tiimissämme on kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijämme ovat erittäin ammattitaitoisia, kokeneita ja työhönsä sitoutuneita. Tiimissämme on toisiamme kohtaan avulias ilmapiiri ja teemme runsaasti parityötä. Työn tukena on säännöllinen ryhmätyönohjaus ja lähiesimiehen henkilökohtainen tuki. Käytettävissämme on myös Helsingin kaupungin lastensuojeluun perehtyneiden juristien tuki.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja työsi pohjautuu lasten asiakassuunnitelmiin. Tehtäviisi kuuluu lastensuojelun avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaina olevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Lisäksi vastaat lähiesimiehen ja työparin tukemana kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijaishuollon valmistelusta. Työ sisältää runsaasti verkostotyötä eri toimijoiden kanssa.

Työpaikkamme Malmin virastotalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja meillä on hyvät toimitilat. Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen runsaan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, henkilöstöetuja ja työsuhdematkakortin.


Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä dokumentointitaitoja.