(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää Asumisen tuen -yksikköön sijaisuuteen ajalla 17.9.2018-16.12.2018. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Työhösi kuuluu asunnottomien asiakkaiden asumisen arvioinneista vastaaminen sekä asumisen tuen asumispalveluissa asuvien asiakkaiden yksilöhuollon päätöksenteko- ja toimeentulotukityö. Kuulut arviointi- ja sijoitustyön ryhmään, jossa lisäksesi työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää, neljä SAS-sijoittajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työryhmämme on innostunut ja kehittämisorientoitunut.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan työnkuvan, hyvän työilmapiirin ja riittävän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Tarjoamme lisäksi kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa. Voit hyödyntää myös edullisen ja monipuolisen kuntosalin käytön vapaa-ajallasi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus "Sosiaalityöntekijä, 7-59-18". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


38 h 15 min /vko