(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haluatko olla kehittämässä uutta sosiaalityöntekijän tehtävää etelän päihdepoliklinikalla?

Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen toiminnot sijaitsevat uudessa ja modernissa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.
Sosiaalityöntekijä toimii päihdepoliklinikalla sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviin kuuluu sosiaalisen tilanteen arvioinnit ja kartoitukset, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Kiinnostuksesi mukaan voit osallistua myös hoidollisten tai toiminnallisten ryhmien ohjaamiseen.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät ovat ryhtyneet tänä vuonna tekemään sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, kuntouttavaa, sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Etsimme joukkoomme sopivaa innostunutta, yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista sosiaalityöntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Virka täytetään 8.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkasetelit ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1618-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.