(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Eteva kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ Etevan Asiantuntijat, vaativa taso -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarvitsemme sinua Lahden kehitysvammapsykiatrisessa yksikössä, mutta ensisijaiseksi työpisteeksi voidaan sopia myös muu osaamiskeskittymä Eteva kuntayhtymän alueella. Oman auton käyttö on käytännössä välttämätöntä.

Sosiaalityön asiantuntijana pääset meillä

  • työskentelemään itsenäisesti osana moniammatillista ja erittäin osaavaa työryhmää
  • tekemään, oppimaan ja kehittämään vammaisalan lakisääteisiä arviointikäytäntöjä
  • tukemaan kehitysvammalain mukaista asiakkaan itsemääräämisoikeutta
  • vastuulliseen rooliin erityishuollon johtoryhmässä.

Eduksi on, jos Sinulla on kokemusta kehitysvamma-alan tehtävistä, päihde- tai mielenterveystyöstä, autismin kirjon tuntemusta tai laaja-alaista osaamista palvelutarpeen arvioinnista kuntapalveluiden, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehto on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (laki 272/2005).

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen viran vastaanottamista. Valitulta henkilöltä edellytämme rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Susanna Wolkoff, puh. 040 304 7865 ja johtava sosiaalityöntekijä Carina Lusikka, puh. 040 304 7814.

Hakuaika päättyy 21.9.2018 kello 12.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.