(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa Malmin lastensuojelun avohuoltoon sosiaalityöntekijän äitiysvapaan sijaisuuteen 1.11.2018 - 31.5.2019 tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Tiimissämme on kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita, pitkään lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä työskennelleitä ja työhönsä sitoutuneita. Ammattitaitoisessa tiimissämme on toisiamme kohtaan avoin ja avulias ilmapiiri. Teemme runsaasti parityötä ja työn tukena on säännöllinen ryhmätyönohjaus sekä lähiesimiehen henkilökohtainen tuki. Käytettävissämme on myös Helsingin kaupungin lastensuojeluun perehtyneiden juristien tuki. Malmin lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä on erittäin kehittämismyönteinen ilmapiiri. Tällä hetkellä olemme mukana Helsingin yliopiston Käytäntö ja teoria -hankkeessa ja maahanmuuttajaperheitä koskevassa tutkimushankkeessa.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja työsi pohjautuu lapsen asiakassuunnitelmiin. Tehtäviisi kuuluu lastensuojelun avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaina olevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Lisäksi vastaat lähiesimiehen ja työparin tukemana kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta. Työ sisältää runsaasti verkostotyötä eri toimijoiden kanssa.

Työpaikkamme Malmin virastotalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja meillä on viihtyisät, toimivat työtilat. Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen runsaasti monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja. Tarvittaessa saat työsuhdematkakortin ja avustamme sinua asunnon saannissa.


Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.Luemme eduksi


Lastensuojelun sosiaalityön kokemuksen