(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Lännen aikuissosiaalityöhön sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 1.9.-31.12.2018. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Lännen aikuissosiaalityössä toimii kaksi tiimiä. Tiimi 1: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaaja, kaksi etsivän lähityön sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä sekä asukastilan ohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimi 2: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa sekä kaksi kriisimajoitustyöryhmän sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisesti apua tarvitsevien yli 30-vuotiaiden helsinkiläisten kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työskentely niin, että asiakkaiden yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen. Palvelutarpeen arvioinnin pohjalta tehdään sosiaalityön suunnitelma.

Jatkotapaamiset voivat olla toimistossa, asiakkaan kotona tai muussa paikassa. Asiakkaan kanssa yhdessä etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja elämänalueiden muutosta vaativiin kohtiin, joita voivat olla mm. kriisit, päihteet, työttömyys, terveys, sosiaaliset suhteet, asuminen tai talous.

Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja liikkuvaan työhön. Toimistotapaamisten ja kotikäyntien lisäksi työ sisältää viranomais- ja verkostotyötä.

Toimipiste sijaitsee Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.