(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalipäivystystiimiimme uutta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle. Tehtävä alkaa 1.10.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Päivystävä sosiaalityöntekijä arvioi ja antaa sosiaalihuoltolain mukaisen kiireellisen ja välttämättömän avun sekä ohjaa tarpeen mukaan jatkopalveluihin. Tehtävät painottuvat perheiden lastensuojelutilanteiden, nuorten kriisitilanteiden sekä lähisuhdeväkivaltatilanteiden selvittämisiin, mutta välitöntä sosiaalityön tarpeen arviointia ja dokumentointia tehdään kaikkien ikäryhmien osalta.

Sosiaalipäivystykselle kuuluu valmiussuunnitelman mukaisesti suuronnettomuusvalmius yhdessä kriisipäivystyksen kanssa tilanteissa, joita voivat olla esimerkiksi tulipalot sekä muut suuria ihmisryhmiä koskevat onnettomuudet ja häiriötilanteet.

Työ on kolmivuorotyötä ja sitä tehdään pari- ja tiimityönä.

Jätä hakemus Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1344-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Helsingin kaupungin palvelujen tuntemuksen ja hyvän kielitaidon.