(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haettavana on sosiaalityöntekijän sijaisuus Vuosaaressa idän psykiatria- ja päihdepoliklinikalla. Psykiatrisessa avohoidossa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Sosiaalityö toteutuu hoidollisissa yksilö-, perhe- ja ryhmä- sekä verkostotapaamisissa. Tarvittaessa tehdään myös kotikäyntejä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyvät sosiaalisten tilanteiden kartoitukset sekä ammatilliseen kuntoutukseen, sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lokakuusta 2018 alkaen uutena työmuotona tehtävään kuuluu myös ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen tarpeen arviointi ja tuen myöntäminen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1350-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.