(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Tehtävän kuvaus


Etsimme sosiaalityöntekijää Lännen psykiatria- ja päihdekeskukseen, kaksisuuntaisen mielialahäiriön työryhmään.

Lännen psykiatria- ja päihdekeskus kuuluu Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalveluihin. Keskukseen kuuluu lännen psykiatrian poliklinikka, lännen päihdepoliklinikka sekä koko kaupunkia palvelevia päihdekuntoutuksen yksiköitä.

Psykiatria- ja päihdekeskusten sosiaalityöntekijät toimivat sosiaalityön asiantuntijoina osana moniammatillisia psykiatria- ja päihdehoidon tiimejä. Sosiaalityöntekijän työnkuvassa painottuvat kuntoutuspolkujen suunnittelu, ohjaus ja päätöksenteko sosiaalipalveluihin ja -etuihin liittyen sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Kiinnostuksen mukaan sosiaalityöntekijä voi osallistua myös hoidollisten tai toiminnallisten ryhmien ohjaamiseen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1320-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta psykiatriassa tehtävästä sosiaalityöstä.