(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön. Palvelussuhde alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan

Itäkadun uusi perhekeskus sijaitsee keskellä vilkasta urbaaniympäristöä nopeiden kulkuyhteyksien päässä. Siellä saat työskennellä uudistuneissa monitoimitiloissa yhdessä muiden lapsiperheiden palveluiden toimijoiden kanssa.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa etkä pelkää haasteita. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Itäkadun avohuollon lastensuojelun Kivikko 1 tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin 40 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti tai tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös omien lastensuojeluun perehtyneiden juristiemme tuki.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1331-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.