(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Tehtävän kuvaus


Tule sosiaalityöntekijäksi vammaispalveluun!

Sosiaalityön asiakkaina ovat yli 18-vuotiaat vammaiset henkilöt.

Työ sisältää palvelutarpeen arviointia, hakemusten käsittelyä ja päätöksentekoa, palvelusuunnitelmien laadintaa vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain perusteella sekä ohjausta ja neuvontaa.

Sosiaalityöntekijänä tapaat asiakkaita ja heidän perheenjäseniään kotikäynnillä ja verkostotapaamisissa. Työsi on sekä itsenäistä että omassa tiimissä ja moniammatillisissa työryhmissä tapahtuvaa monipuolista sosiaalityötä. Yhteistyötä teet useiden eri toimijoiden kanssa.

Työssäsi saat perehdytystä ja tukea esimieheltäsi ja kollegoiltasi. Tukea saat myös kerran viikossa kokoontuvassa sosiaalityöntekijöiden tiimikokouksessa sekä työnohjauksessa.

Työryhmässämme työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi yhteensä 6 sosiaalityöntekijää, joista osa tekee vammaispalvelun ja osa kehitysvammahuollon sosiaalityötä. Lisäksi työryhmäämme kuuluu sosiaaliohjaajia ja toimistosihteereitä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja arvostamme aikaisempaa kokemusta sosiaalityöstä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja. Etätyöhön on mahdollisuus sovitusti.

Työpaikka sijaitsee Malmin juna-aseman vieressä, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1049-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38,25 h/viikko