(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, vastaanottokeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Helsingin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää määräaikaiseen sijaisuuteen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviisi kuuluu turvapaikanhakijoille tarkoitettujen lainmukaisten palvelujen järjestäminen, kuten toimeentulosta huolehtiminen, ohjaus ja neuvonta, turvapaikkaprosessiin liittyvien, elämäntilanteeseen vaikuttavien asioiden selvittely ja arviointi. Työsi sisältää sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyä.

Sosiaalityöntekijänä toimit moniammatillisessa työyhteisössämme oman alasi asiantuntijana. Työntekijöillemme on järjestetty säännöllinen työnohjaus ja mahdollisuus osallistua alan koulutuksiin.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-135-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen sosiaalityöstä ja/tai maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Tarja Jokinen, puh. 09-310 42744. Tavoitettavissa 19.2. klo 13-16, 22.2. klo 13-16 ja 25.2. klo 13-16.

Lisätietoa

Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö