(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä Vantaan kaupungille
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Me Seuressa haemme sosiaalityöntekijöitä asiakkaallemme Vantaan kaupungille. Innostaisiko sinua merkityksellinen työ, jossa pääset tukemaan lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia? Sosiaalityöntekijä, tässä tilaisuutesi; kerro meille toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen!

Tarvetta on Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan eri yksiköissä, tiimeissä ja tehtävissä. Haluaisitko työskennellä esimerkiksi lapsiperheiden parissa? Tällä hetkellä uusia sosiaalityöntekijöitä etsitään erityisesti perhepalveluiden yksiköihin, esimerkiksi lastensuojeluun. Perhepalveluiden työpisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä pääasiassa Tikkurilassa, myös Myyrmäessä ja Koivukylässä.

Oletko harkinnut muuttoa Vantaalle? Vantaan kaupunki toivottaa tervetulleeksi myös ulkopaikkakuntalaiset ja tarjoaa Vantaan lähikuntien ulkopuolelta muuttaville uusille työntekijöilleen 1500 € muuttorahaa. Muuttoraha maksetaan kertakorvauksena 6 kuukauden koeajan jälkeen ja se koskee vakituisia palvelussuhteita. Vantaan kaupungin työntekijänä sinulla on myös mahdollisuus hakea kaupungin palvelussuhdeasuntoja. Palvelussuhdeasunnot ovat tarkoitettu erityisesti uusien työntekijöiden käyttöön. 

Vantaan kaupunki on vastuullinen ja turvallinen työnantaja, joka panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamiseen. Voit tutustua Vantaan kaupunkiin työnantajana tarkemmin tästä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä edellytämme tehtäviin valituilta: 

 • Sinulla on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (Laki 817/2015 7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. 
 • Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat hakijat, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. (Laki 817/2015 12 §).
 • Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään tehtävästä riippuen rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettua voimassa olevaa rikosrekisteriotetta sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Ennen valintaa hakijan on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.
 • Olet valmistumisen kynnyksellä oleva, vastavalmistunut tai sosiaalialan työkokemusta kartuttanut ammattilainen. Haluat päästä tukemaan vantaalaisten hyvinvointia ja sinulla on kehittämismyönteinen työote.


Tässä tietoa sosiaalityöntekijän palvelussuhteesta:

 • Työnantajanasi toimii Vantaan kaupunki.
 • Palvelussuhteen muoto on vakituinen virkasuhde.
 • Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ehtoja (KVTES).
 • Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
 • Työaika on 37 h 45 min/ viikko.
 • Palkka sijoittuu 3445,95€/kk – 3643,89€/kk välille + mahdolliset palkanlisät.
 • Vantaan kaupunki tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut (mm. monipuolisia liikunta-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia sekä lounasedun).


Hakemustasi odottaen

seurelaiset