Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2021

Vampassa on "laiffii" laidasta laitaan.
Todelliset tarpeet? Juokseeko ajatus?
Meill on sulle paikka lasten tiimissä, lopeta pajatus.

Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaispalvelujen lasten (0-15 vuotiaat asiakkaat) tiimiin!

Meillä on Espoossa hyvin yhteen hitsautunut vammaissosiaalityö. Lasten tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Työmme painottuu nuoruuden ajan palvelujen tarpeen kartoittamiseen ja yksilöllisten palvelujen myöntämiseen. Teemme tiiviisti yhteistyötä nuorten ja aikuisten tiimien kanssa. Lisäksi jokaisella on kiertävä virka-aikainen ensiarviointivuoro muutaman kerran kuukaudessa.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittyä mukanamme sekä päästä näkemään yhteistyön muodossa myös muiden toimialojen toimintaa. Päätöksiä tehdään sosiaalihuoltolain, vammaispalvelulain, kehitysvammaisten erityishuoltolain ja lain omaishoidon tuessa nojalla. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Panostamme sujuviin viranomaisprosesseihin ja verkostotyöhön. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Esihenkilötyö on resursoitu hyvin. Esihenkilöt ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työn tekeminen on monimuotoista: etätyö on mahdollista, avokonttoria meillä ei ole, vaan tarjoamme myös työrauhaa. Kotikäynnit, asiakaskontaktit, palveluiden sujuva myöntäminen ja yhteisymmärrys ovat asioita, joista meillä on kertyneenä positiivisia kokemuksia. Näemme erilaisuuden ja monimuotoisuuden rikkautena.

Rekrylisää maksamme pätevälle ja ansioituneelle sosiaalityöntekijälle.

Meillä on hyvä työskentelyilmapiiri ja meille on jopa palattu takaisin töihin, jos onkin käyty välillä hakemassa kokemusta vaikka toiselta toimijalta. Työsuhde-etuna Espoon kaupunki tarjoaa mm. lounasetuuden, HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri-/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Toimintakyky aina mielessä,
korjataan jos ollaan pielessä.
johdossa on sullekin tukee,
asiakas saa reiluu päätöstä lukee

Työpaikan nimi: Vammaispalvelut, lasten tiimi

Työaika: 37 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot