(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, vammaispalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

OLETKO SE SINÄ?
Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaispalvelujen raikkaaseen nuorten tiimiin!

Olet avainasemassa nuoren asiakasprosessin hallinnassa. Meillä nuori on keskiössä, tuemme hänen itsenäistymistään ja aikuistumistaan. Työtä teemme aktiivisesti nuoren läheisverkoston kanssa.

Tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa. Sen lisäksi toimit aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden kanssa. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen.

Haastatteluja pidetään alustavasti viikolla 15. Haastattelut toteutetaan henkilökohtaisten tapaamisten sijaan ensisijaisesti videon kautta, esim. Skypellä, Teamsissä tai Recright-videohaastattelujärjestelmässä. Tiedotamme kaikkia haastatteluun kutsuttavia tarkemmin asiasta.

Työpaikan nimi: Espoon vammaispalvelut
Tehtävän työaika on 70 % normaalista työajasta (38h 15 min)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme monialaista osaamista ja intoa oppia uutta.

Vammaissosiaalityö nuorten parissa on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissämme moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Esimiestyö on resursoitu hyvin. Esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme yhteisöllisillä tempauksilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin.