(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut, 2 tehtävää

Työavain 2-602-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 20.09.2019 kello 15:45
Vammaispalvelut , Kamreerintie 2 A 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Vammaispalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Oletko se sinä? Sosiaalityöntekijä, tule osaksi vammaissosiaalityön tiimiä. Haussa kaksi sosiaalityöntekijän virkaa. Teet yhteistyötä vammaisen ihmisen ja hänen lähiyhteisönsä kanssa. Työssämme asiakas on keskiössä. Vammaissosiaalityössä on 15 sosiaalityöntekijää ja 13 sosiaaliohjaajaa. Tukenasi on oman talon työntekijöiden lisäksi espoolainen monialainen verkosto. Teemme yhteistyötä aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden sekä terveyssosiaalityön kanssa. Työ perustuu vammaispalvelu-, kehitysvamma- ja sosiaalihuoltolain sekä omaishoidontukeen liittyvän lainsäädännön soveltamiseen. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata vammaisten ihmisten palveluprosessista yhteistyössä heidän lähiverkostojensa kanssa. Työhösi kuuluu myös ensi- ja palvelutarpeen arviointia. Työtä teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää asiakasprosessit sujuvina. Vahvuutemme on hyvä työyhteisö, jossa jaetaan osaamista ja työskennellään yhdessä. Meillä viihdytään! Työpaikallamme on vankkaa ja monipuolista sosiaalityön osaamista. Meillä on myös käytettävissä muiden toimijoiden moniammatillista osaamista, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja. Painopisteenä perhe- ja sosiaalipalveluissa on tällä hetkellä verkostotyön kehittäminen. Esimiesresurssia on lisätty, joka mahdollistaa sen, että esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme säännöllisellä työnohjauksella ja yhteisöllisillä tapahtumilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa. Haastattelut järjestetään to 26.9, iltapäivällä. Haastatteluun valituille tulee erillinen kutsu.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3350 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min / viikko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, perhesosiaalityö, aikuissosiaalityö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Johtava sosiaalityöntekijä Nina Andersson
0405188400

Johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström
0468773513