Sosiaalityöntekijä vammaispalvelujen nuorten tiimi
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

SINÄ!!!
Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaispalvelujen nuorten tiimiin!
Tarjolla reilun vuoden mittainen pätkä vanhempainvapaan sijaisuutta. Tuu mun tiimiin!
Meillä Espoossa hyvin yhteen hitsautunut vammaissosiaalityö. Nuorten tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja kaksi ohjaajaa. Työmme painottuu nuoruuden ajan palvelujen tarpeen kartoittamiseen ja yksilöllisten palvelujen myöntämiseen. Teemme tiiviisti yhteistyötä lasten ja aikuisten tiimien kanssa. Lisäksi jokaisella on kiertävä virka-aikainen ensiarviointivuoro muutaman kerran kuukaudessa.
Vammaissosiaalityö on monipuolista, saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti! Päätöksiä tehdään sosiaalihuoltolain- vammaispalvelulain, kehitysvammaisten erityishuoltolain ja lain omaishoidon tuessa- nojalla. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Panostamme sujuviin viranomaisprosesseihin ja verkostotyöhön. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Esihenkilötyö on resursoitu hyvin. Esihenkilöt ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työn tekeminen on monimuotoista: etätyötä teemme luontaisesti, avokonttoria meillä ei ole - Työrauha on taattu!

Rekrylisää maksamme pätevälle ja ansioituneelle sosiaalityöntekijälle.

Työpaikan nimi: Espoon vammaispalvelut
Työaika: 37,45 h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.Vammaispalvelussa meitä on reilu 200 joista 40 vammaissosiaalityössä.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot