(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä vammaispalvelujen ensiarviointitiimiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020


Espoon vammaispalvelut hakee ensiarviointitiimiinsä vahvaa sosiaalityön osaajaa!
Oletko se sinä? Sosiaalityön tosiosaaja, tule mukaan kehittämään ensiarviointi- ja neuvontatiimiä. Olet avainasemassa asiakasprosessin hallinnassa ja asiakkuuden käynnistämisessä. Työparinasi toimii sosionomi, teet yhteistyötä koko työyhteisön kanssa. Oman työyhteisömme lisäksi toimit aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden sekä terveyssosiaalityön kanssa. Työ on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Sähköiset viestintäkeinot asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat hallussasi. Vahvuutenasi on ratkaisukeskeinen työote, sinulla on osaamista vammaissosiaalityön ensiarvioinnista sekä vammaisuuteen liittyvien palvelujen rakenteesta.

Työ on monipuolista ja haastavaa ja samalla antoisaa. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen. Tehtävänäsi on arvioida asiakkaan asian kiireellisyys ja ohjata hakemuksia oikeille palvelupoluille sekä käynnistää prosesseja. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.
Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja. Esihenkilömme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa.

Työpaikan nimi: Vammaissosiaalityö ensiarviotiimi

Työaika: 37h 45 min viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.