Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Sosiaalityön osaaja: Tule meille vammaisten sosiaalityöntekijäksi!

Moniammatillisessa aikuisten tiimissämme on seitsemän sosiaalityöntekijää ja sosiaaliohjaajaa. Työssämme teemme asiakkaille palvelutarvearvioita, asiakassuunnitelmia, ja viranhaltijapäätöksiä. Työskentelemme asiakkaiden ja heidän perheidensä kanssa sekä osana moniammatillisia verkostoja.

Asiakas on sosiaalityön keskiössä: tuemme hänen itsenäistä selviytymistään huolimatta toimintakyvyllisistä haasteista, olet avainasemassa hänen asiakkuusprosessinsa hallinnassa. Työtä teemme aktiivisesti asiakkaan ja hänen läheisverkostonsa kanssa. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen.

Vammaissosiaalityö asiakkaiden parissa on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Esimiestyö on resursoitu hyvin. Esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme yhteisöllisillä tempauksilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot