Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Sosiaalityön ammattilainen, oletko se sinä?

Tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaispalvelujen aikuistentiimiin!
Olet avainasemassa vammaisen henkilön asiakasprosessin hallinnassa. Työtä teemme aktiivisesti asiakkaan ja hänen läheisverkostonsa kanssa, jotta asiakkaan arki olisi soveltuvien palveluiden avulla sujuvaa. Aikuistentiimissä on kuusi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa. Sen lisäksi aikuistentiimiin kuuluvat ensiarviotiimissä pysyvästi työskentelevät sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja. Sosiaalityöntekijänä työskentelet aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen, ikäihmistenpalvelujen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Esimiestyön resursointia on lisätty. Esimiehemme tukevat asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme yhteisöllisillä tempauksilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon vammaispalvelut
Työaika: 37h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot