(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Uusien asiakkaiden palvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut, Uusien asiakkaiden palvelut yksikkö, lapsiperheiden tiimi

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.07.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää (1) lapsiperheiden tiimiin uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön tekemään palvelutarpeen arviointeja!

Vantaalla Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä arvioidaan myös tarvittaessa mahdollinen lastensuojelun tarve.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän keskeisimpänä tehtävänä on vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista ja vastata selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu myös tarvittaessa kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme tukevat säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten työmatkasetelit. Olemme kehittämismyönteisiä ja meillä on käytössä uusi ja innovatiivinen Apotti-asiakastietojärjestelmä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

 Tavoitettavissa 8 - 11.6.20 sosiaalityön esimies, Teemu Liimatta, teemu.liimatta@vantaa.fi

Tavoitettavissa 12 - 22.6.20 johtava sosiaalityöntekijä, Hanna Vehniäinen hanna.vehniainen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.