(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Uusien asiakkaiden palvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 6.4.2020 tai sopimuksen mukaan 

Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää lapsiperheiden tiimiin Uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön tekemään palvelutarpeen arviointeja!


Hei sosiaalityöntekijä! 

Nyt on paikka vapaana huumorintajuisessa ja keskustelevassa työyhteisössä, missä porukalla iloitaan onnistumisista! Tarjoamme sinulle vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista ja meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. 

Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä.

Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän tärkeimpänä tehtävänä on vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista ja selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoa tukee säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset ja tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä sekä työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten työmatkasetelit. Otimme toukokuussa 2019 käyttöön uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän.

Haemme kehittämismyönteistä tyyppiä, jolla on vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot hallussa ja kyky reflektiiviseen työskentelyotteeseen. Jos tunnistit itsesi ja pidät tämän lisäksi tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä niin haluamme ehdottomasti tutustua sinuun paremmin! Jätä hakemuksesi jo tänään ja olemme sinuun yhteydessä.

Ps. Onko opinnot vielä kesken? Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on myös mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä Hanna Vehniäinen, hanna.vehniainen@vantaa.fi p. 040- 5692 788

Sosiaalityön esimies Teemu Liimatta, teemu.liimatta@vantaa.fi , p. 040 554 5563


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.