(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Uusien asiakkaiden palvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut yksikkö, lapsiperheiden tiimi

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Energinen, kokenut, ammattitaitoinen ja tekemisen meiningin omaava Sisu-tiimi hakee joukkoonsa sopivaa sosiaalityöntekijää. Tiimiimme kuuluu kaksi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi sosiaalityöntekijää. Haussa oleva sosiaalityöntekijän vakanssi on uusi. Me Sisu-tiimissä käsittelemme Vantaalle tulevat uusien asiakkaiden yhteydenotot ja lastensuojeluilmoitukset, joista teemme ensiarviot. Sisu-tiimimme vastaa nopeaa puuttumista vaativista palvelutarpeen arvioinneista. 

Vantaan uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä. 

Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän keskeisimpänä tehtävänä on vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista ja selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista ja huumorintajua. Tuemme toisiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Sinua perehdyttävät ammattitaitoisesti ja innolla tiimisi, kollegamentori sekä esimiehet. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Yksikkömme käytössä on myös oma auto.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme tukevat säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten työmatkasetelit.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Riikka, Jari, Maria ja Jenny toivottavat sinut tervetulleeksi remmiin ja mukaan kuukausittaiselle tiimibrunssille! Lisäkysymyksissä voit pirauttaa suoraan Riikalle p. 0408372202.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Elina Nordqvist (ajalla 2 - 11.10.2019)
P. 040 5886 294 

Johtava sosiaalityöntekijä, Hanna Vehniäinen (14.10.2019 alkaen)
P. 040 5692 788

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.