(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Uusien asiakkaiden palvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut, 
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa
 
Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2019 - 


Energinen, kokenut, ammattitaitoinen ja tekemisen meiningin omaava Sisu-tiimi hakee joukkoonsa sopivaa sosiaalityöntekijää. Tiimiimme kuuluu kaksi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi sosiaalityöntekijää. Haussa oleva sosiaalityöntekijän vakanssi on uusi. Me Sisu-tiimissä vastaanotamme kaikki Vantaalle tulevat uusien asiakkaiden yhteydenotot ja lastensuojeluilmoitukset, joista teemme ensiarviot. Sisu-tiimimme vastaa nopeaa puuttumista vaativista palvelutarpeen arvioinneista. Varsinainen päivystystyö ei kuulu tehtävään.

Vantaalla on 1.8.2017 perustettu uudenlainen Uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö, jossa tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän keskeisimpänä tehtävänä on vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista ja selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu myös tarvittaessa kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme tukevat säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten työmatkasetelit. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme toukokuussa käyttöön uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Riikka, Jari, Maria ja Jenny toivottavat sinut mukaan remmiin ja mukaan kuukausittaiselle tiimibrunssille. Lisäkysymyksissä voit pirauttaa suoraan Riikalle p. 0408372202.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. 

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3349,97 euroa/kk  + rekrytointilisä 150 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1 

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen 

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Vehniäinen Hanna
P. 040 5692 788
hanna.vehniainen@Vantaa.fi

Sosiaalityön esimies, Liimatta Teemu
P. 040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.