(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Uusien asiakkaiden palvelut, Lapsiperheiden tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vakinainen virka alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 21.09.2018  kello 16:00
Uusien asiakkaiden palvelut, Vernissakatu 8 C 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää lapsiperheiden tiimiin uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön tekemään palvelutarpeen arviointeja. 

Vantaalla on 1.8.2017 perustettu uudenlainen Uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö, jossa tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia erityistä tukea tarvitseville asiakkaille yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän keskeisimpänä tehtävänä on vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista vastuutyöntekijänä ja vastata selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu myös tarvittaessa kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään. 

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme ensimmäisenä uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöönottoon marraskuussa 2018.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä. Lisäksi sosiaalityöntekijöille maksetaan rekrytointilisä 150e/kk. 

Työpiste sijaitsee Tikkurilassa aseman läheisyydessä Versossa (Vernissakatu 8 C), jonne koko uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö on keskitetty. Työnohjaus on järjestetty.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. 

Työn aloitus 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan. 

Mahdolliset haastattelut pidetään 21.9.2018 klo 12.30 - 15.00 tai 25.9. 2018 klo 13-15 välisenä aikana.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelusta ja monialaisesta arviointityöstä sekä uusien toimintojen kehittämisestä.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 3316,80 €/kk
Työaika: 38h 15min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).