(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, työikäisten palvelutarpeen arvio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen arviointityö aikuisten parissa?

Haemme Uusien asiakkaiden palveluihin asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan ajalle 3.2.2020 - 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Virka sijoittuu koko Vantaata palvelevaan aikuisten tiimiin Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä. Sosiaalityöntekijän työ painottuu erityisen tuen tarpeessa olevien 25-64 -vuotiaiden kanssa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Perustehtävänä sosiaalityöntekijällä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös palvelujen hakeminen ja käynnistäminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Asiakkaita tapaamme niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Työhön kuuluu myös virka-aikainen viranomaispäivystys.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, yksikön vastaava ohjaaja, kuusi sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja sosiaalisen kuntoutus Steppi tiimin viisi sosiaaliohjaajaa. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3 404,42 €/kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 38h 15 min / vko


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Teemu Liimatta  
P. 0405545563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Nihtilä
P. 043 8267 932
Heidi.nihtila@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.