(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (Turun perhehoito)
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PERHEHOIDON SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Nuorten Ystävien Turun toimipisteeseen.

Perhehoitomme tehtävänä on tarjota vaativan tason perhehoidon palveluita kuntien lastensuojelun käyttöön. Perhehoitopalvelujemme muut yksiköt sijaitsevat Seinäjoella ja Oulussa. NYn perhehoitopalveluissa työskentelee palvelupäällikön ja kolmen johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kaksitoista kokenutta perhehoidon sosiaalityöntekijää, yksi perhehoidon erityisohjaaja sekä viisi perhehoidon ohjaajaa ja lastenhoitaja.

Perhehoitopalveluiden Turun toimipiste rekrytoi ja valmentaa sijaisperheitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella. Käytössämme on Pesäpuun PRIDE-valmennus- ja valintaohjelma. Perhehoidon sosiaalityöntekijät ja perhehoidon ohjaajat tukevat sijaisperheitä koko sijoituksen ajan. Työhön sisältyy myös tiivis yhteistyö sijoittavien kuntien kanssa. Sijaisperheiden tuki sisältää puhelimitse tapahtuvan ohjauksen ja neuvonnan sekä kuukausittaiset kotikäynnit. Järjestämme perheille vertaistuen lisäksi myös koulutusta, työnohjausta ja asiantuntijakonsultaatioita. Perheiden vapaan pitäminen mahdollistetaan sijaishoitajien ja lomaperheiden avulla. Perheille järjestetään tarpeen mukaan myös muuta arjen tukea.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme vankkaa lastensuojelutyön ja perhehoidon työkokemusta.  PRIDE-valmentajakoulutus luetaan eduksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön lisäksi vahvan ammatillisen tuen sekä haastavia töitä moniammatillisessa ja kehittämiseen orientoituneessa työyhteisössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa perhehoidon johtava sosiaalityöntekijä Riitta Laasi p. 050 5263968, riitta.laasi@nuortenystavat.fi

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.nuortenystavat.fi.

NYn valtakunnallisen järjestölähtöisen työn tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle. Vuosittain yli 2 500 vanhempaa saa välineitä parempaan vanhemmuuteen Vanhempien Akatemian kurssien, ryhmien ja henkilökohtaisen tuen kautta. Avopalveluissa ja sosiaalisen työllistymisen klubitaloissa, pajoissa ja hankkeissa rakennetaan yksilöllisiä polkuja itsenäisempään elämään, opiskeluun tai töihin yli 2 000 ihmiselle. Erityisryhmien asumisen palveluissa ja lastensuojelun sijaishuollon asiakkaina on lähes 400 lasta, nuorta ja aikuista.