(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, sosiaali- ja kriisipäivystykseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Vernissakatu 8 a 6 krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.07.2020 - 


Etsimme sosiaalityön ammattilaista vakituiseen virkaan Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen. 

Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen tehtävänä on sosiaalipäivystyksen, akuutin kriisityön sekä traumaattisten tilanteiden ja suuronnettomuuksien jälkeisen psykososiaalisen tuen ja palvelujen järjestäminen vantaalaisille ja Vantaalla oleskeleville henkilöille. Näiden tehtäväkokonaisuuksien lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö on nimennyt yksikön terveydenhuoltolain 38 §:n mukaiseksi valtakunnalliseksi toimijaksi psykososiaalisen tuen osalta. Yksikkö palvelee asiakkaita ja yhteistyötahoja ympärivuorokautisesti.

Sosiaalityöntekijänä vastaat kiireellisestä sosiaalipalvelujen tarpeen arvionnista ja päätöksenteosta, erityisesti vaativista lastensuojelullisista tilanteista. Sosiaalityöntekijä osallistuu myös akuutin kriisityön tekemiseen. Teemme työtä moniammatillisessa tiimissä ja työparinasi toimii usein kriisityöntekijä.

Yksikössämme on tällä hetkellä 26 työntekijää: sosiaalityöntekijöitä, kriisityöntekijöitä, poliisin sosiaalityöntekijä, johtava sosiaalityöntekijä, johtava kriisityöntekijä, valtakunnallisen valmiuden koordinaattori, toimistosihteeri sekä esimiehenä toimiva päällikkö. Yksikkömme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sosiaali- ja kriisipäivystys kuuluu hallinnollisesti psykososiaalisten palvelujen tulosyksikköön.  Yksikkönä olemme sosiaali- ja kriisipäivystystyössä valtakunnallisesti näköalapaikalla ja teemme tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Työnantaja tarjoaa kehittämismyönteisen ympäristön, lähiesimiehen vahvan tuen ja koulutusta sopimuksen mukaan. Työnantaja järjestää myös ryhmätyönohjausta sekä mahdollisuuden yksilötyönohjaukseen.  Työtovereinasi on pitkäaikaisia ja kokeneita työntekijöitä, joilta saat ammatillista tukea.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä hyvää paineensietokykyä sekä joustavuutta. Odotamme hakijalta sosiaalilainsäädännön hyvää tuntemusta ja laaja-alaista sosiaalityön työkokemusta.  

Huomioimme vain lain mukaiset sosiaalityöntekijän kelpoisuusehdot täyttävät hakijat.  Haastattelut toteutetaan etäyhteyksin.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö
Tove Ruokoja
P. 040-5696090
tove.ruokoja@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Johtava sosiaalityöntekijä
Kaarina Aho
P. 0400- 455 530
kaarina.aho@vantaa.fi
Tavoitettavissa  virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.