Sosiaalityöntekijä , sijoituksen sosiaalityö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle haemme sosiaalityöntekijää sijoituksen sosiaalityöhön!

Tehtäviisi kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja hänen vanhempiensa kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston parissa. Tulet työskentelemään sekä perhehoitoon että laitoshoitoon sijoitettujen lasten kanssa.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset, tällä hetkellä noin 30 asiakaslasta. Meillä et jää yksin - tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö. Työnohjaus, mentorointi sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Myös laajat perhehoidon palvelut ovat rinnallasi.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa.

Helsingin sijoituksen sosiaalityön yksikkö on suuri sijaishuollon sosiaalityön osaaja. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti. Meille työyhteisön hyvä ilmapiiri ja toimivuus ovat tärkeitä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-302-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- tehtävän vaativuuden mukaista osaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- sujuvaa kirjallista ilmaisua
- soveltuvuutta tehtävään
- aikaisempaa kokemusta lastensuojelun ja sijaishuollon sosiaalityöstä

Luemme eduksi:
- hyvän tietoteknisen osaamisen
- Apotti-koulutusten suorittamisen
- halun toimia nimenomaan lastensuojelun viranomaistehtävissä
- innostuneen ja kehittämismyönteisen työotteen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtavat sosiaalityöntekijät: Marja Turunen, p. 050 367 6246 marja.turunen@hel.fi Saara Keränen, p. 040 745 2348 saara.keranen@hel.fi Sari Säilynoja, p. 040 334 2019 sari.sailynoja@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot