(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, sijaishuoltoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, sijaishuoltoon

Työavain 2-567-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 21.10.2019 (päättyy 23.12.2019)
Hakuaika päättyy 15.10.2019 kello 15:45
Lapsiperheiden sosiaalipalvelut/sijaishuolto , Kamreerintie 7, 4. krs 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme työyhteisöömme lastensuojelun sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 21.10.-23.12.2019. Espoon lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityössä työskentelee kahdeksan ammattitaitoista ja työhönsä innostunutta sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työssämme näemme tärkeänä tarjota asiakkaille laadukasta sijaishuoltoa, joka tarjoaa lapselle tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Työhösi saat tukea niin tiimiltä, esimieheltä kuin työnohjauksesta. Palvelussuhteen alkaessa perehdytämme sinut työhösi. Työtehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan lastensuojelun sijaishuollon kentällä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä lastensuojelun sijaishuoltoa. Työnkuvan keskeinen tehtävä on vastata sijaishuollon aikaisesta asiakassuunnitelman mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Toivomme hakijalta lastensuojelulain tuntemusta, hyviä tiimityötaitoja, halua kehittää työtä ja kykyä itsenäiseen työhön. Työ vaatii matkustamista.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta ja aktiivista työotetta.

Arvostamme sitoutuneisuutta työhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3600 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min viikossaLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Johtava sosiaalityöntekijä Johanna Alijoki
040 648 2189