(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haemme nyt määräaikaiseen virkaan sosiaalipäivystys- ja kriisityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön kentillä ja kriisityössä. Työmuotomme on tiimi- ja parityötä, tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yksikkömme sosiaaliohjaajien ja sairaanhoitajien sekä toisten sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yksikössämme työskentelee 16 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Sosiaalipäivystystehtävien lisäksi tehtäviin kuuluu akuutin kriisityön ja kriisityön seurannan tekeminen työparin kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työtä tehdään toimistolla, asiakkaiden kotona ja kaikkialla, missä asiakkaat sosiaali- ja kriisipäivystystä tarvitsevat. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.

Työ on vuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: keskimäärin 37h 45min/vk, tasottuma kolmen viikon jaksossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään ymmärrystä lastensuojelusta ja aiempaa sosiaalihuollon työkokemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa, ajokorttia, kriisityön osaamista ja hyviä tiimi- ja parityötaitoja.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena kymmenen kunnan alueella (Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Raasepori ja Hanko). Olemme valmiudessa suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työnohjaus on järjestetty ja erillinen kriisityönohjaus tarvittaessa.