(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalityön aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön kentillä. Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.


Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: kolmivuorotyö, työaika keskimäärin 38h15min viikossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: laajaa sosiaalityön osaamista, erityisesti lastensuojelun ja kriisityön tuntemus on tärkeää. Edellytämme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja samalla kykyä työparityöskentelyyn. Työntekijällä tulee olla kykyä ottaa eri tietojärjestelmiä haltuun. Käytämme tietojärjestelminä sosiaalitoimen puolelta Efficaa, Proconsonaa, sekä terveysjärjestelmistä Lifecarea, Pegasosta ja Mediatria. Eri tietojärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi. Lisäksi B-ajokortti on välttämätön sillä työskentelemme laajalla maantieteellisellä alueella.

Arvostamme erinomaista suomen- ja ruotsin kielen taitoa. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena virka-ajan ulkopuolella koko Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan alueella. Olemme valmiudessa arjen häiriötilanteiden ja suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työmuotomme on tiimi- ja parityö. Ryhmätyönohjaus on järjestetty ja kriisityönohjaus tarvittaessa.