Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän viran sijaisuus ajalle 8.3.-24.1.2022.

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaalityöntekijää. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaalityön ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Espoon keskuksen tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa sekä yksi etuuskäsittelijä, kaksi sosiaalisen kuntoutuksen ohjaajaa, ensiarviotiimin sosiaaliohjaaja, kokemusasiantuntija ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Voit tehdä sovitusti etäpäiviä, osallistua tarjolla oleviin koulutuksiin ja työnohjaukseen. Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä englannin kielen osaamista.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot