(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, psykoosipalvelut
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan psykoosipalveluihin Vuosaaren psykoosipoliklinikalle. Tehtävä sijoittuu moniammatilliseen psykoosityöryhmään, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan psykoosihäiriöistä kärsiviä potilaita.

Sosiaalityöntekijänä toimit työryhmässämme sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu potilaiden sosiaalisen tilanteen arviointi ja kartoitus, taloudellisen tilanteen ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Edellytämme sinulta kiinnostusta ja innostusta pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-74-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
- kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä
- Helsingin kaupungin palveluverkon tuntemuksen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi, p. 09-310 59121, sanna.kouhi@hel.fi psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09-310 62462, kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi