(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, psykoosipalvelut
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan psykoosipalveluihin Kalasataman psykoosipoliklinikalle 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu moniammatilliseen avokuntoutustyöryhmään, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan yli 30-vuotiaita psykoosihäiriöistä kärsiviä potilaita. Sosiaalityöntekijä toimii työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviin kuuluu potilaiden sosiaalisen tilanteen arviointi ja kartoitus, taloudellisen tilanteen ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Haemme sosiaalityöntekijää, jolla on kiinnostusta ja innostusta pitkäjänteistä, kuntouttavaa, sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-72-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä sekä aikuissosiaalityön tehtävistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi p. 09 310 59121 sanna.kouhi@hel.fi Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462 kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi