Sosiaalityöntekijä, psykiatria- ja päihdepalvelut (4 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Tule työkaveriksemme tekemään merkityksellistä työtä psykiatriassa!

Haettavana on neljä sosiaalityöntekijän virkaa:
- 15.5.21 alkaen Vuosaaren mielialahäiriöpoliklinikalle
- 15.5.21 alkaen Kalasataman mielialahäiriöpoliklinikalle
- 1.7.21 alkaen Vuosaaren psykoosipoliklinikalle
- 1.9.21 alkaen Laakson AAK- (Akuutti-, arviointi- ja konsultaatio) -työryhmään ensilinjan palveluihin.

Sosiaalityön palvelut ovat kokonaisvaltaisessa psykiatrisessa työssä olennaisia. Tarjoamme tehtäväkuvan, jossa olet tärkeä osa monialaista tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Sosiaalityöntekijämme tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Kiinnostus kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Työtäsi tukevat case-kokoukset, työnohjaukset ja ammattiryhmäkohtaiset kokoukset. Osittainen etätyö on mahdollista, huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat myös monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-185-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiemman työkokemuksen terveyssosiaalityöstä, kuntoutuksen sosiaalityöstä ja/tai työskentelystä psykiatriapalveluissa sekä Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemuksen.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi p. 09 310 59121 (psykoosipalvelut) Sosiaalityöntekijä Minna Heimola p. 09 310 69599 (mielialat ja ensilinja) Johtava toimintaterapeutti Päivi Jalonen p. 09 310 49981 (mielialat ja ensilinja)

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot